RESERVATION
/ Menu
Menu
お米の代わりにフィデワ(ショートパスタ)を使って炊き上げたパエリヤです。濃厚スープの旨みをたっぷりと吸い込んだもっちりなフィデオとしっとりパリパリのカッペリーニ。食感の変化を楽しみながら ふわふわのアイオリをつけてお召し上がり頂きます。
The paella made of fideos, instead of rice. The chewy fideos, absorbed a good flavor of rich soup and moist & crispy capellini. You enjoy the change of texture with soft aioli.
ホセルイス伝統の柔らかなトルティージャをさらに進化させた日本限定のシグニチャーディッシュ。このトルティージャ専用に作られたこだわり卵をふんだんに使用し、じっくり煮た玉葱やじゃがいも、数種類のとろけるチーズなど、見た目も味もイメージをこえた「ふわとろっ」のマリアージュをご堪能ください。
Japan-only signature dish that is more evolved traditional soft tortilla of Jose Luis. Please enjoy the mariage of “soft and melt” that surpassed your image of appearance and taste with specialty eggs, throughly boiled onions and potatoes, and a wide variety of melted cheese.
スペインバルのフィンガーフード。スペインの定番から日本オリジナルのものまで、キュートで遊び心あふれる彩り豊かなタパスの品々。お好きな数だけ選んで、自分だけのスペシャルなプレートに!
The food with your finger of Spanish bar. Colorful tapas with playful spirit and cute from Spain and Japan. You can make casually your special plate from one to all.
1つずつ丁寧に焼き上げたバスク風チーズケーキは、クリーミーで滑らかなコクと旨味が口の中に広がります。キャラメル化した表面の香ばしい香りとさわやかなレモンの酸味。芳醇なクリームチーズのアイスをディップしながら味わいの変化をお愉しみください。
It’s baked carefully with the smooth creamy cheese that has a lot of body and good flavor. Also, it has nice-smelling caramel and lemon. Please enjoy it with mellow creamy cheese ice cream.
平日限定のカジュアルランチメインは3種類の中からお好みの一皿をお選びください季節のポタージュ/本日のサラダ/メイン(3種類の中からお選びください)
前菜からデザートまでお愉しみ頂けるランチのスタンダードコース5品(ピンチョス3種・季節のスープ・本日のサラダ、メイン料理、バスク風チーズケーキ・コーヒー/紅茶)
ホセルイスの名物料理を堪能できる特別コース6品(ピンチョス5種・季節のスープ・本日のサラダ・魚料理、メイン料理、バスク風チーズケーキ・コーヒー/紅茶)
ホセ・ルイスを代表する名物料理が詰め込まれたスペシャルコース。スペインの魅力、ホセ・ルイスをたっぷり味わいたい!という方に 本格スパニッシュをご堪能いただけます。
The special course has a typical dish of Jose Luis. We can serve authentic Spanish dishes if the guest want to enjoy Jose Luis to the full and the appeal of Spain.
6品(スープ・ピンチョス3種・サラダ・トルティージャ、メイン料理、バスク風チーズケーキ・コーヒー/紅茶)
ホセルイスジャパン独自のスタイルでお届けするスタンダードコース。
A Course delivered with an arrangement in Jose Luis of Japan.
7品(ピンチョス5種・季節のスープ・サラダ・季節のサラダ・本日のスフレトルティージャ、お肉料理・メイン料理・バスク風チーズケーキ・コーヒー/紅茶)
スペインと日本の伝統・食材を融合させた特別コース。記念日にもおすすめです8品(スープ・ピンチョス3種・前菜・トルティージャ、魚介料理・肉料理・メイン料理、バスク風チーズケーキ・コーヒー/紅茶)
A special course that combines Japanese and Spanish ingredients
ホセ・ルイスよりギフトやお手土産として特別なチーズケーキをご用意いたしました。真心を込めて一つひとつ丁寧に焼き上げております。